: Camping Cheque ute med ny Europa Guide 2011 | Din Fritid

Camping Cheque ute med ny Europa Guide 2011

Europa Guide 2011 er en veiviser til campingovernattinger med høy kvalitet, men til en fast lav overnattingspris i hele Europa.

Tilhører du dem, som gjerne bruker campingvognen utenom høysesongen, så er tilbudet fra Camping Cheque opplagt noe å interessere seg for. Uten krav til medlemskap tilbyr organisasjonen, som i mange år har fokusert på camping utenom den travle høysesongen, en fast lav pris på bare danske kroner 115,- pr. natt inkl. to personer med egen vogn eller camper.

I guiden Europa Guide 2011 beskrives utførlig de 603 plassene i 29 land, som alle er tilsluttet nettverket. Alle plassene er omtalt med fasiliteter, servicetilbud, antall plasser, kontaktopplysninger samt GPS-koordinater og i 2011 presenteres flere nye skandinaviske plasser.

De tradisjonelle campingdestinasjonene som Frankrike, Italia og Spania fyller fortsatt godt opp i guiden, men til 2011 tilbys det også nye plasser på helt uvante campingdestinasjoner som Hellas, Bulgaria og Irland. Det er altså noe for enhver smak, men alltid til samme pris, noe som gjør det enkelt å planlegge reisen.

Europa Guiden 2011 kan bestilles hos Camping Cheque Scandinavia.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden