: Hobby 2011: Excellent partyvogn | Din Fritid

Hobby 2011: Excellent partyvogn

Man kan godt forestille seg, at designerne på campingvognfabrikken Hobby var i godt humør, da de skapte den nye 560 CFe Excellent. For her er i hvert fall plass til fest og julestemning.

560 CFe Excellent legger opp til hyggelige stunder i eksklusive omgivelser. Straks man trer inn i vognen, møtes man av den nye trekvarts rundsittegruppen, der en drøy håndfull gjester kan benke seg. Og rett ved siden av finner man ”samtalekjøkkenet”, som har overflod av oppbevaringsplass, vinkelbordplate og en bardisk inn mot sittegruppen.

Vognens bredde på 2,5 meter gir masser av albuerom, så her er det til og med plass til toalettkøen! Samtidig er Hobbys Excellent-serie så lekker og eksklusiv, at man saktens kan være bekjent av å vise den fram til venner og bekjente.


Også til nyttårsgjestene

Men det er ikke bare sommerfestene, det er plass til. 560 CFe med sentralvarme er også vintercampernes selvfølgelige valg, og vognen er så romslig, at den ikke stiller så store krav til forteltet. Med Hobby får man mulighet til å være tett på naturen året rundt med all den komfort, man kjenner hjemmefra.


Får litt ekstra med Hobby

Det følger med veldig mye standardutstyr, når man velger en Hobby campingvogn. Det plusses altså ikke på regningen, når vognen skal utstyres med gardiner, myggnett, gassvarmeovn, lysstyringssystem osv.

Samtidig har kjøperne mulighet til å gjøre vognen sin mer personlig med, mot et lite pristillegg, å velge sin favoritt blant de åtte forskjellige stofftrekk, som Hobby har på programmet i 2011.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden