: Hobby 2011: Rommelighet og detaljer gir glade kunder | Din Fritid

Hobby 2011: Rommelighet og detaljer gir glade kunder

Funksjonalitet og godt design går hånd i hånd, når vognen utvikles på fabrikken i Tyskland, der grunnleggeren Harald Striewski lagde den aller første modellen til sine egne familieferier.

Hobby 2011 modell

Fremdeles er han med i utviklingen, og hans blikk for trivsel, funksjonalitet og valuta for pengene har en bred appell. Eierne av Hobby campingvogner er blant de mest tilfredse, og det er det mange gode grunner til. Senest har Hobby lansert Slim Tower kjøleskap, kjøkkenskap med ”dreiehyller” og badeværelser med moderne kaskade kraner og plass til toalettsaker.

Med Hobby Excellent-serien er det ikke spart på verken rommelighet eller detaljer.
Man blir overrasket over, hvor godt plassen er utnyttet, når man kommer inn. Vognen er ikke større, enn at den kan trilles rundt til forskjellige plasser, men her er godt med plass til lengre ferier og besøk.

Se alle Hobbys 2011 modeller på www.lara.no/hobby

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tags: 

På forsiden