: Kabe 2011: Norskutviklet vogn for barnefamilien | Din Fritid

Kabe 2011: Norskutviklet vogn for barnefamilien

KABE 780 GDL er vogna med eget barnerom bak, der barna kan leke, sove og være for seg selv. Et bra alternativ for deg som har 2-4 barn i familien.

Modellen er utviklet av KABE i samarbeide med Hjalmar Fredriksen fra Bodø, så det er norske tanker som ligger bak 780 GDL modellen.
- Vi har fått mange innspill om dette med barnefamilier. Hjalmar Fredriksen har vært til stor hjelp når det gjelder utviklingen av denne modellen, sier markedssjef Klas-Göran Nilsson på KABE. Her har du to køyesenger i et eget barnerom lengst bak. De kan utvides til tre senger i høyden, og i tillegg har barna et eget bord og stoler, slik at de kan leke for seg selv.
- Dessuten er det mulig å montere ei køye over foreldrenes dobbeltseng midt i vogn, sier Nilsson videre. Baderommet ligger mellom barnerommet og foreldrenes soverom, slik at barna kan ha sin egen plass hvis man drar for en foldedør. Lengst fram er det en stor sittegruppe og et romslig kjøkken, så plass til familien har man i denne vogna, som er 895 centimeter lang.


Koster en halv million

Prisen for KABs Royal 780 GDL (som er den offisielle betegnelsen) ligger på 495.000 kroner, og da er det bare de to store Hacienda-vognene som ligger over i prisligaen hos KABEs campingvogner. Men med Hjalmar Fredriksens idéer som bakgrunn får man ei vogn med god plass, store muligheter for barna og dessuten med KABEs velkjente vinterkvalitet.
- Det er Alde vannbåren varme, og med muligheter for hele 6 sengeplasser, så er dette et atraktivt alternativ for familien med 2-4 barn, sier Klas-Göran Nilsson.

Det at barna har et eget rom og en egen sittegruppe er populært. Den nye Royal 780 GDL er en 2011- modell, som totalt har en boflate på 16,9 kvadratmeter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden