: Sverige: Daftö Resort - ny eventyrpark til 15 milioner | Din Fritid

Sverige: Daftö Resort - ny eventyrpark til 15 milioner

Daftö Resort straks syd for Strömstad ble i sommer utnevnt til Sveriges beste campingplass, og nå satser man på å utvikle seg ytterligere.

I höst har man startet arbeidet med en ny eventyrpark til 15 millioner svenske kroner. Den skal være helt ferdig i 2012. Den nye eventyrparken skal bli noe helt spesielt, og det første spadetaket ble tatt nå i høst på den helårsåpne campingplassen – eller resorten som man velger å kalle seg. En del av parken kommer til å bli åpnet rundt St.Hans 2011, og den skal stå helt ferdig til sommersesongen 2012. Eventyrparken inneholder en mengde attraksjoner, og fokus ligger på pirat- og eventyrstema, som også i sommer har vært et gjennomgangstema på Daftö. Totalt er investeringen beregnet å koste 15 millioner svenske kroner. Det er lekelandet som skal utvikles, og totalt vil parken inneholde et 20-talls attraksjoner som skal lokke til eventyr og få igang fantasien.
- Jeg tror vi kan lokke enda flere besøkere fra både Danmark, Sverige og Norge, sier Mette Kempe, som er daglig leder på Daftö Resort.

Blant attraksjonene nevnes hinderbane, eventyrslott, spøkelseskjeller, hoppebåt og teaterforestillinger med forskjellige temaer. Eventyrsparken kommer til å bygges nær hyttene og campingen på Daftö. Det kommer til å bli en inngangspris, men boende på resorten får rabatt. Når eventyrparken er ferdig kommer den til å være åpen fra påskehelgen til oktober.
- Med eventyrparken styrker vi ytterligere vår posisjon som attraktivt turistmål, sier Mette Kempe videre. Det er Christian Bjerling på CB-design som har fått gjøre designet av parken. Det er også han som har skapt det nåværende lekelandet på Daftö.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden