: Danmark: Jesperhus - hele familiens fristed | Din Fritid

Danmark: Jesperhus - hele familiens fristed

I det nordvestlige hjørnet av Danmark finner man Jesperhus, som med sin berømte blomsterpark og kjempestore ferieresort er hele familiens lekeplass.

I det nordvestlige hjørnet av Danmark, på den vakre Limfjordsø Mors, finner man den gamle blomsterparken, som gjennom årene har vokst og vokst og i dag framstår som et topp moderne feriesenter for hele familien. Jesperhus Blomsterpark er med sine mer enn to millioner blomster et fantastisk og fargesprakende skue. Men Jesperhus er også noe annet og mer enn blomster. Parken er spekket med forlystelser for hele familien, og den består også av 5000 kvadratmeter innendørs jungelzoo, inne- og utendørs lekeland samt en 4D kino, som gir helt unike filmopplevelser. Med andre ord rommer Jesperhus Blomsterpark mange, mange timers opplevelser for hele familien. Parken er hvert år åpen for offentligheten fra mai til oktober.

Jesperhus er også en kjempestor ferieresort med firestjerners campingplass, feriehytter og feriehus. Gjestene på Jesperhus kan også benytte seg av de mange aktivitetene, som feriesenteret byr på. Det store innendørs vannlandet er en sikker vinner for barnefamiliene, som også kan utfolde seg i den store aktivitetshallen med alt fra squash via klatrevegg til lekeaktiviteter. Et bowlingsenter, som også rommer en bane til 3D lasergame, hører også til de mange tilbudene på Jesperhus, som også rår over sin helt egen par 3 golfbane.

I sesongen tilbyr stedet ytterligere en lang rekke aktiviteter for barn. Og gjennom hele sommeren er det også underholdning for hele familien, når en rekke kjente kunstnere opptrer på Jesperhus.

Les mer her: www.jesperhus.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden