: Fendt 2011: Toppklasse campingvogn – en fryd for øyet | Din Fritid

Fendt 2011: Toppklasse campingvogn – en fryd for øyet

Fendt er kjent og elsket for fantastiske luksusvogner, der det er tenkt på alt. Man er ikke avhengig av å kjøpe massevis av ekstrautstyr, når man velger en Fendt, og det er kvalitet og funksjonalitet i alle detaljer, så opplevelsen blir noe langt mer enn det vanlige.

Fendt har til 2011 sesongen skapt noen utrolig flotte detaljer innvendig

En av de nye genistrekene fra Fendt er den formstøpte glassfiber bakparten på Brilliant modellen, som skaper en elegant avrunding. Glassfiberen gir langt større fleksibilitet i designet enn de konvensjonelle aluminiumskantene, og de nye runde formene gir et mer elegant ytre, som følges opp av led-lyktene.

Se alle Fendts 2011 modeller på www.lara.no/fendt

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden