: Danmark: Sandager Næs - praktfull familiecampingplass ved Assens | Din Fritid

Danmark: Sandager Næs - praktfull familiecampingplass ved Assens

Hele Fyn ligger rett utenfor døren, for det er ingen avstander, når man først har base på Sandager Næs Camping ved Assens. Den trestjerners DK-Camp plassen har alt det man trenger på ferien: strand, svømmebasseng, lekeplass, liten havn, kafé, dagligvare, men framfor alt har den hygge og ordnede forhold.

1
Det er en herlig utsikt til enten Lillebælt eller Emtekær Nor fra campingplassen

Fjordutsikt og grønne lommer

På mange av plassene er det en herlig utsikt til enten Lillebælt eller Emtekær Nor, men man kan også velge å ligge lengre bak på plassen rett ved kjøpmannen og den store fasilitetsbygningen. Uansett hvor man ligger er det grønne hekker og man føler ikke plassens størrelse. Man kan altså velge sin helt egen hyggekrok alt etter, hva man foretrekker. Når man ankommer får man selv lov til å gå inn og finne seg en plass. Det er suveren service. Man kan leie to slags hytter, hvis man ikke selv har noe å bo i.

Det er god plass til lek på den store lekeplassen

Imponerende lekemiljø

I området ned mot vannet er det et stort rekreasjonsområde og hatten av for, at dette ikke er disponert til oppstillingsplasser. På den store lekeplassen er det alle slags muligheter til sportsaktiviteter og på den store plenen ved siden av, kan barn og voksne spille fotball. Det grønne området gir luft og en følelse av at det er høyt under taket på campingplassen. Et godt sted å legge seg, hvis man har med barn. Spesielt mindre barn fordi man kan holde øye med dem, mens man koser seg foran campingvognen eller teltet sitt. Ved siden av lekeplassen er det en liten dyrehage.

Der er god mulighet til å fange fisk og krabber fra brygga på campingplassen

Hyggelig liten havn

Campingplassen har sin egen lille havn, der plassens gjester har båter. Pga. det lave vannet i Emtekær Nor er det mindre joller, som kan gå inn til plassen. Fra bryggen kan barna få timene til å gå med å fange krabber og fisk i sine små nett, eller bare ligge på broen og titte ned i vannet.

Stranden ligger rett ut mot Lillebælt

Sandager Næs har egen strand

Inne på selve campingplassen er det en mindre og veldig barnevennlig sandstrand. Her kan det også spilles strandvolley. Ca. 800 meter fra plassen ligger stranden ut mot Lillebælt. Det er med andre ord flere muligheter til å nyte strandlivet.

Barna elsker å plaske i campingplassens basseng

Eller en tur i bassenget

Dersom strendene ikke oppfyller badeønskene i tilstrekkelig grad, så har Sandager Næs også et svømmebasseng. Det er soloppvarmet, så det har en konstant temperatur på 25 grader. Ved siden av bassenget er det en kafé med forskjellige snacks. Svømmebassengets helt store trekkplaster er den store rutsjebanen. Flere ganger i uken tilbys wellness på plassen.

Et par aktive sykkelcampere som slår leir på Sandager Næs Camping

Perle for teltcampere

På campingplassen møter jeg Irene og Niels Nielsen fra Bække ved Vorbasse, som er på sykkelferie på Fyn.
- Vi orket ikke sykle lenger i dag, så vi kjørte bare inn og tok sjansen. Om få minutter har vi satt opp teltet og så kan vi nyte fjordutsikten resten av dagen. Det er virkelig en hyggelig campingplass dette her, forteller de to aktive gjestene.

Ved siden av lekeplassen er det et stort område der det er plass til all slags lek - eller avslapping som lille Dea her

Imponerende med plass

To andre familier har slått seg ned rett ved siden av lekeplassen, så barna kan leke fritt og komme og gå som de vil. Lille Dea koser seg voldsomt på den store fotballbanen, som hun har nesten helt for seg selv.

Flotte utleiehytter på Sandager Næs Camping

Flott fasilitetsbygning og hytter

Man får et riktig godt inntrykk av Sandager Næs Camping, fordi tingene er i orden. Rengjøringen er på topp og både utleiehytter og den store fasilitetsbygning er velholdt og i orden. Plassen drives med en fornuftig holdning til orden og det ses alle steder. Man føler seg vel til pass.

Fun on Water besøker campingplassen flere ganger i løpet av sommeren

Utflukter i området

Lei en kano og utforsk området i Emtekær Nor.
Ta med kajakken og opplev marsvin ved Bogø eller Årø i Lillebælt.
Utnytt de imponerende og barnevennlige sykkelveiene, som hele Fyn har.
Besøk Assens – prøv evt. dresiner til Tommerup.
Husk fiskestangen og hov.
Egeskov slott og alle de andre slottene på Fyn.
Se mer på Assens hjemmeside – link nedenfor.
Husk at du fritt kan abonnere på mobile nyheter – se hjemmesiden.

Les mer på www.sandagernaes.dk, www.visitfyn.com, www.visitassens.dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden