: Abobil.no AS: Nyheter fra Laika 2012 modeller | Din Fritid

Abobil.no AS: Nyheter fra Laika 2012 modeller

Laika er en Italiensk produsent som har godt over 40 års erfaring. Laika er en del av Hymer-Gruppen, en av de største grupperingene i Europa innen bobil produksjon.

For 2012 har spesielt de hel-integrerte Laika modellene blitt endret komplett

Laika har pr. dato 5 produksjonsanlegg og har kapasitet til å produsere 2.200 enheter. Dette har vist seg å være for lite og det settes opp ett nytt, svært stort produksjonsanlegg som gir Laika produksjonskapasitet på hele 6.000 bobiler! Etter lange forsinkelser, grunnet funn av Romerske levninger, skal anlegget stå klart i løpet av 2013. Laika opplever stor suksess på messene i Europa denne høsten og 2012 modellene er nylig vist på messen i Lillestrøm. Responsen var særdeles god også blant det norske publikummet som lot seg begeistre av disse flotte bobilene.

For 2012 har spesielt de hel-integrerte modellene blitt endret komplett og er særdeles tilpasset vinterbruk. Dobbelt gulv – begge gulv er isolert og ca. 17 m radiatorer i Alde vannbåren varmesystemet i dobbeltgulvet – trolig best i bransjen. Varmesystemet er også ført helt frem til frontruten. Modellene tilbys i flere planløsninger og både på forhjulsdrift samt trekk på tvillinghjul bak. Uavhengige tester i så vel kuldekammer og på testbane gir da også denne serien fra Laika de beste resultatene som er oppnådd noensinne!

Laika produserer bobiler i alle varianter, alkover, del-integrerte og hel-integrerte bobiler. Flere varianter er tilgjengelig med Alde-varme for de som foretrekker dette. For øvrig brukes utelukkende de beste isolasjonsmaterialer med stor isoleringseffekt. Det samme gjelder gassvarmerne – også her brukes de største varmerne som standard på alle modeller. Vannrørsystemet til Laika er særdeles kraftig dimensjonert og kan best sammenlignes med rørsystem i moderne hus – dimensjonert opp til hele 40mm. Spesielt for denne produsenten er også at selv de hel-integrerte bobilene har tilført varme opp i senkesengen, samt at alle modellene kan leveres med 2 dører foran.

Les mer på www.abobil.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden