: Abobil.no: Nytt bobilmerke til Norge - Kentucky Camp | Din Fritid

Abobil.no: Nytt bobilmerke til Norge - Kentucky Camp

Kentucky Camp blir introdusert på det norske markedet i løpet av kort tid. Til Norge har enkelte produkter fra Kentucky Camp også tidligere blitt solgt fra samme importør, Abobil.no på Kleppe ved Stavanger – da under Ahorn Camp navnet. Nå tegnes det avtale direkte med fabrikken og prisbildet blir dermed svært gunstig.

Kentucky Camp - nytt bobilmerke i Norge

Kentucky Camp er drevet av familiebedriften Rimor i Italia. Et firma som har holdt på i svært mange år. Kentucky Camp utmerker seg ved å ha et stort antall planløsninger og modeller hvor selve bildelen trekker på bakhjulene – sågar med tvillinghjul. Det brukes da chassiser fra Iveco og Ford. Samtlige motorer med Euro 5 utslippsnorm og selvsagt alle med common rail turbodiesel. Delintegrerte modeller leveres også på Fiat – da med forhjulstrekk – og har stor senkeseng over sittegruppen som standard. Det produseres alkovemodeller samt altså delintegrerte bobiler.

Abobil.no har mange modeller i bestilling og trolig blir det Norgespremiere til den årlige bobilmessen i Orrehallen som avholdes 23-25 mars.

Les mer her: www.abobil.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden