: Benimar 2012: Spansk bobil med praktiske detaljer | Din Fritid

Benimar 2012: Spansk bobil med praktiske detaljer

Benimar er en spansk produsent av bobiler, som har produsert fritidskjøretøy siden 1975, og blir importert til Norge av Abobil.no AS. I 2001 ble produsenten med i et av Europas største konsern innen mobil fritid, Trigano-gruppen. Fabrikken disponerer et areal på 40 000m2 hvorav 10 500m2 er under tak, med en produksjonskapasitet på 3000 enheter. Produksjonen tilfredsstiller ISO-normene, ISO 9001 og ISO 14001.


Senkeseng i Benimar (2012-modell)

Import av Abobil.no

Til 2012 har man totalt endret alle de 5 seriene, og spesielt for det norske markedet har flere modeller fått som standard et kraftig varmeanlegg plassert langt framme i bilen. Tykke gulv kombinert med god isolering gjør at modellene er egnet for bruk også i kalde perioder. Bilene er fullstendig redesignet inn og utvendig og fremstår meget delikat med speildesign på bordflater og overskap. Benimar er også opptatt av praktiske detaljer, og på programmet står en delintegrert modell (Mileo 211) som er under 7.0 meter, med eget barnerom bak og egen salong til voksne. Prisene starter på kr. 534.000.- Modellprogrammet fra Benimar omfatter alkove, delintegrerte og såkalte Van-utgaver. Det benyttes chassiser fra Fiat (på bredsporaksel bak) samt Ford – med både for- og bakhjulstrekk med tvillinghjul. Innen Trigano-gruppen er det til Ford sine forhjulsdrevne utgaver tatt frem et unikt chassis, som er lavere med mindre vekt og bred bakaksel. Benimar har vært tilgjengelig i Norge siden 2007, og bak importen står Abobil.no AS som også har merkene Ahorn Camp, Laika og Wingamm på programmet. Man holder hus i Jærhagen kjøpesenter på Kleppe utenfor Stavanger, og er troligvis landets eneste bobilforhandler med lokaler i et kjøpesenter.


Benimar har vært tilgjengelig i Norge siden 2007, og bak importen står Abobil.no

 

Les mer på www.abobil.no

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden