: Thetford: Excellent designet Porta Potti | Din Fritid

Thetford: Excellent designet Porta Potti

Thetford, som oppfant verdens første campingtoalett, har nå lansert neste generasjon portable toaletter med blant annet luksusmodellen Excellence.

Holder for toalettpapir er elegant innebygd

Mykt avrundete former kjennetegner Thetfords nye Porta Potti Excellence

Når Thetford lanserte sin kassettoalett på slutten av 1980-tallet, fantes det cirka 150 000 campingvogner i Sverige. Ettersom utrangeringen av campingvogner er liten, finnes det også i dag et veldig stort antall campingvogner med den gamle typen av campingtoaletter – og mange eiere vil sikkert kunne oppgradere til noe mer moderne og friskere.

Da kan den nye Porta Potti Excellence, med sitt myke og sofistikerte design, være verdt å titte på.

– Porta Potti Excellence er designet med sluttbrukeren i tankene, sier Thetfords markedssjef Maarten de Roos. Den inneholder ulike smarte funksjoner for å gjøre din opplevelse mye mer bekvem når du skal utrette de naturgitte behovene.

Det er ikke bare det unike designet som gjør Excellence annerledes enn alle andre portable toaletter. Den utmerker seg også med en toalettform og høyde på setet som ligner den man har hjemme. I kombinasjon med en større størrelse på skålen gjør dette at også eldre mennesker kan bruke toalettet bekvemt.

Dessuten får brukeren fordelen av et veldesignet kontrollpanel med en pumpe, vannpåfyllingsenhet og vannivåindikator, smidig integrert med toalettet. En toalettpapirholder er også integrert i Excellence, slik at toalettpapir alltid finnes innen rekkevidde for brukeren. Sist, men ikke minst er en nivåindikator både for avfallstanken og for skyllevannstanken standard. Dette innebærer at brukeren slipper ubehagelige overraskelser, da kontrollpanelet viser når det er nødvendig å tømme avfallstanken eller man må etterfylle skyllevannstanken.

Les mer her: www.thetford.eu

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden