Fricamping: Opplev Norge med vogn: Naturopplevelser med vogn | Din Fritid
Indre Flogvatn
Fricamping: Opplev Norge med vogn

Naturopplevelser med vogn

Det kan være litt andre krav til en plass for vogn enn en for kun bobiler. Mange bobilplasser er dessuten stengt for vognbrukere. Det tryggeste blir da å dra til store etablerte campingplasser. Ikke noe galt med det, men noen ganger vil man kanskje oppsøke noe nytt og ukjent? Her får du sju norske naturlige høydepunkter for både vogn og bobil.

Under mitt arbeid med å lage Bobilguiden, har jeg fått mange henvendelser fra de som ferierer med vogn, og som gjerne også vil ha tips om flotte egnede overnattingssteder. Derfor har jeg nylig laget en ny bok for deg med campingvogn som heter Campingguiden. I denne artikkelen har jeg plukket ut sju perler av noen naturopplevelser du sannsynligvis ikke kjente til fra før, eksklusivt for Din Fritids lesere.

Sirdalsheiene

Vi begynner sørfra. Sirdalheiene er en fin og relativt lite trafikkert fjellovergang. Du finner flere fine muligheter for fricamping langs veien. Alle er...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden