LMC 2012: Musica Spring – gammelt navn, ny look | Din Fritid

LMC 2012: Musica Spring – gammelt navn, ny look

Tyske LMC presenterte en ny utgave av sin Musica-vogn under CMT-messa i Stuttgart. Den nye modellen heter Musica Spring 503 E og kommer med singel-seng layout og en ny stor og attraktiv sittegruppe.

For å beskytte mot dårlig vær har LMC utstyrt taket, fronten og bakdelen med GFK-belegg

Utseende er viktig

For å beskytte mot dårlig vær har LMC utstyrt taket, fronten og bakdelen med GFK-belegg. Sideveggene er i telegrått og med en spesialdekor. Utseende er viktig i denne vogna, og i tillegg kommer den med alloy-hjul. Også innvendig synes det at LMC har satset hardt på utseendet. Det er trendy, og møblene virker svært attraktive. Krom i listene og håndtak er bare en av mange detaljer som gjør Musica Spring spesiell. Kjøleskapets front er i Milano Cherry, som skal gjøre det harmoniske bildet innvendig fullstendig. Som toppen på det hele har LMC sitt såkalte Alaska living world, som er forfinet med svarte, elegante lærapplikasjoner. Det gir en totalfølelse av eleganse og stil.

Musica Spring-modellen blir utstyrt med et 190 liters kombinert kjøle- og fryseskap fra Dometic.
Vekten ligger på 1.700 kilo.

Også innvendig synes det at LMC har satset hardt på utseendet

Les mer om LMC her

På forsiden