: Danmark: Falsled Strand Camping tror på fremtiden | Din Fritid

Danmark: Falsled Strand Camping tror på fremtiden

- Vi kan ikke senke skuldrene. Antallet overnattinger har steget med over 25 prosent, forteller plassjef Frederik Hansen, etter bare sin andre sesong som sjef og nå eier av den lille campingplassen på Syd-Fyn.

Mange barnefamilier finner veien til Falsled Strand Camping

Det er en framtid for en liten plass

- Antallet faste sesonggjester er mer enn firedoblet. Leirskoler og kajakklubber har vært flittige gjester, imidlertid har de hollandske camperne sviktet litt denne sesongen, men til gjengjeld har vi hatt flere tyske gjester enn vi hadde siste sesong, og ikke minst har langt fler barnefamilier funnet veien til plassen, noe som helt sikkert skyldes våre gode tilbud og moderate priser, samt det at vi har innført et all inklusive konsept, en ordning som gjør det enkelt å få oversikt over hva familiens ferie kommer til at koste, sier Frederik Hansen.

- Selv om vi geografisk sett er plassert mellom flere store luksus campingplasser, har denne sesongen overbevist meg om, at det er en framtid for en liten plass som vår. Vi har ikke de mest luksuriøse og forkrommede fasilitetene, men vi er velsignet med en fantastisk beliggenhet, og vi bestreber oss på, å gi gjestene våre et opphold, der god service i en hyggelig familiær atmosfære står i høysetet.

Beliggenheten rett ved øyhavet blir ikke bedre

Nytt til 2012 sesongen

2011 sesongen har gitt Frederik Hansen mot til å foreta to store investeringer til 2012 sesongen, nemlig en gjennomgripende renovering av svømmebassenget samt pool området, og ikke minst oppsetting av nye strømbokser med innebygde målere og de såkalte CE kontakter. Det vil med det nye anlegget bli mulighet for, å gi 16 Ampere pr. enhet i stedet for i dag, hvor det bare er mulig å få ut 10 Ampere pr. enhet. - Vi blir også som noe nytt, medlem av den nye kjeden med campingplasser, nemlig ”Favorit Camping” som er navnet på et samarbeid mellom plasser over hele Danmark, et samarbeid som vi forventer oss mye av, avslutter Frederik Hansen.

Les mer om Falsleds Strand Camping her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden