LMC 2013: Grand Explorer – LMCs nye flaggskip | Din Fritid

LMC 2013: Grand Explorer – LMCs nye flaggskip

LMC dro av teppet til en helintegrert ”rugg” som man tror skal bli en storselger. Dette var den første store nyheten som de europeiske produsentene presenterte foran 2013 sesongen. - Vi kommer i første omgang til å produsere 60 slike biler, sier LMCs markedssjef Stephan Ullrich.


Tre forskjellige grunnriss

- Prisen i Norge blir svært fordelaktig, vi regner med rundt en million! Og kan man holde det vil LMC Grand Explorer bli en av de billigste toppmodellene i denne klassen. 5-tonneren har det meste man kan ønske seg av en toppmodell som dette. Grand Explorer kommer i tre forskjellige grunnriss. Det ene er med to enkeltsenger bak, dessuten finnes den med enten høy eller lav queensbed, avhengig av hvilken garasje du ønsker, sier Stephan Ullrich.

La det være sagt med en gang:
- Grand Explorer gjorde inntrykk også på ”hardbarkede” journalister fra hjemlandet Tyskland. Det var en lenge etterlengtet nyhet fra produsenten i Sassenberg.
Denne bilen blir å se på Caravanmessen på Lillestrøm i september, lover Ullrich, som gleder seg til å introdusere bilen på det norske markedet.

I sin helintegrerte Explorer-serie har ellers LMC gjort mye for å gå andre veien i sitt 2013-program: Det skal være mindre, mer kompakte og lettere biler.


Minner om Rapido

Alle tekniske detaljer ble ikke presentert på denne første framvisningen, men helt klart er at man håper at noen av de 60 modellene som skal produseres i første rekke også havner i Norge. Innvendig er det god plass i sittegruppen, separat dusj og toalett av bra kvalitet og dessuten et kjøkken som ser lekkert og innbydende ut.

Bilen har boogiehjul bak, og størrelsen på garasjen varierer altså i takt med hvilken seng du velger i bilen. Ved første øyekast kan Grand Explorer minne litt om Rapidos populære 10-serie. Det blir helt sikkert en av de tøffeste konkurrentene til denne nyheten.

På forsiden