: Kjør selv – og tilbring ferien i eget tempo | Din Fritid

Kjør selv – og tilbring ferien i eget tempo

Kjør-selv-ferie har opp gjennom årene vært nordmenns foretrukne ferieform, og med en campingvogn eller teltvogn på kroken gir det en enda større frihet.


Barnefamiliene elsker campinglivet

Billig ferieform

Når du kjører selv, kan du ta pauser, når det passer inn i familiens rytme. Du kan lage din egen mat underveis, så du slipper å bruke de dyre – og ofte dårlige – spisestedene langs motorveien. Og endelig kan du nyte, at ferien starter i det øyeblikket du kjører ut av oppkjørselen. Ferieboligen er klar og pakket for gode opplevelser. Nylige undersøkelser har vist, at kjør-selv-ferier er den absolutt billigste ferieformen. Når alle omkostningene er summert opp, er det ofte mellom 4 og 5.000 kr. å spare på å kjøre selv. Og når du selv har med ferieboligen din, er besparelsen enda større.


Barn har en evne til å få gode venner på campingplassene

Venner for livet

Til forskjell fra f.eks. en ferieleilighet eller en mobilhome har du en helt annen frihet når du kjører selv, og har huset med på kroken. På en campingplass finner alltid barna lekekamerater, og her etableres ofte vennskap for livet. Barna leker sammen i grupper uavhengig av alder, nasjonalitet og kjønn. Du slipper derfor store utgifter med å skulle leie en bil, og du kommer til å oppleve ting uten å skulle betale dyrt for det.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden