: Caravanmessen 2013: Fullbooket caravanmesse | Din Fritid

Caravanmessen 2013: Fullbooket caravanmesse

–Årets caravanmesse blir virkelig publikumsvennlig med en unik mulighet til å sammenligne alle produsentenes nyheter, forteller en engasjert messegeneral Konrad Sel. Et av høydepunktene blir John Northug som kommer for å fortelle hvordan team Northug har nytte av bobil i sin elitesatsing. Caravanmessen 2013 er fra 19. - 22. september.

Alle høydepunktene som er aktuelle for det norske markedet står utstilt på Lillestrøm kommende helg.

Høydepunkter på rekke og rad

– Vi får også anledning til å vise frem bobilen til Ole-Einar Bjørndalen, forteller Konrad Sel som på grunn av stor pågang har måttet jobbe ekstra for å få plass til alle utstillerne på det drøyt 25.000 kvadratmeter store messeområdet.
– Min oppfordring er at publikum bør sette av god tid når de planlegger besøket på Caravanmessen. De bør se på alt, og da trenger de tid for det er stor bredde. Det blir selvsagt mye fokus på bobiler og campingvogner, men også tilbehør som spikertelt og villavogner vil være representert, forteller Sel.

Sønnen Ole Ingar (t.v.) og pappa Konrad Sel reiser rundt på sykkelkonkurranser i sin nyinnkjøpte campingvogn. Foto: Frank Skaufel

Sterk utvikling

– Om man sammenligner med noen år tilbake i tid har både bobiler og campingvogner gjort store fremskritt - spesielt når det gjelder komfort. Jeg håper mange av de som har en eldre vogn eller bobil tar turen på messen og får opp øynene for all den produktutviklingen som er lagt i en moderne campingvogn eller bobil. Investeringen for en familie som skal bytte ut en eldre vogn er beskjeden i forhold til opplevelsen av økt komfort, etter min mening. Det er heller ingen unnskyldning om vogna er vanskelig tilgjengelig, de fleste forhandlere tilbyr nå å løfte ut den gamle vogna og løfte på plass den nye. Ikke minst praktisk om du har spikertelt og liknende, mener Konrad Sel.

Skal fylle hallene med publikum

– Vi har gjort mye for markedsføre messen og håper på 19.000 besøkende, det er et godt antall i forhold til at alle skal ha en god opplevelse av messen. På fjorårets messe var nesten halvparten av de besøkende på messen for første gang. Det betyr at bransjen har mange muligheter til å rekruttere utover de eksisterende kundene. Undersøkelser viser at over 60 prosent av de som er på messen har planer om å kjøpe bobil eller campingvogn i løpet av et år, forteller Sel.

Messecampen er en fin sosial anledning til å stifte nye bekjentskaper og oppdatere seg på nyheter.

Messecamp igjen

Som vanlig ordner NCC avdeling Romerike Messecamp på Hellerudsletta med både underholdning, gratis buss til messeområdet og stor stemning. Arrangører minner om at det nå er mulig å betale med kort for oppholdet på campen.
Det er ingen påmelding, men NCC på Romerike regner likevel med at alle som ønsker får plass på det store området på Hellerudsletta.
Om du går inn på Caravanmessens hjemmeside finner du også link til ytterligere informasjon om Messecampen.


Bobil og Caravan på plass

Som vanlig er Bobil og Caravan på plass med egen stand. Her kan du treffe oss, få gode abonnementstilbud eller bare slå av en prat og tipse oss om det du ønsker at vi skal ta opp i bladet.

Nyttig messe-informasjon

Åpningstider
Torsdag 19. sept kl. 12.00 - 19.00
Fredag 20. sept kl. 12.00 - 19.00
Lørdag 21. sept kl. 10.00 - 18.00
Søndag 22. sept kl. 11.00 - 17.00

Billettpriser
Barn (7-15 år): 80 kr
Voksne: 160 kr
Familie: 350 kr
Honør/pensjonister: 110 kr

Veien dit
Norges Varemesse ligger sentralt i Lillestrøm, like ved elva og ikke langt fra jernbanestasjonen. Følg skilter, så finner du helt sikkert veien hvis du ikke har vært her tidligere.

Barneparkering
Du kan plassere dine barn på barneparkeringen mens du nyter utstillingen.
Til høyre i D-hallen har arrangøren bemannet en hyggelig barnepark. Her kan alle små få leke og kose seg, mens foresatte kan gå i ro og fred å se på utstillingen..
Barneparken holder åpent like lenge som utstillingen.

Hjemmeside
www.caravanmessen.no

Arrangør
Utstillingsplassen Messer AS har stått bak alle Caravanmessene, både på Hamar og Lillestrøm, og arrangementet i 2013 blir den 18. i rekken.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden