: Caravanmessen 2013: Morelo på messen med prototype | Din Fritid

Caravanmessen 2013: Morelo på messen med prototype

Den tyske kvalitetsprodusenten Morelo satser på det tunge kvalitetssegmentet. På Caravanmessen i Lillestrøm stiller de med en helt ny prototype av Morelo Home. Modellen er utviklet for å være så rimelig som mulig, og har en prislapp på halvannen million og oppover.

Morelo Home er en eksklusiv bobil på Fiat Al-Ko chassis.

Minstemann på et eksklusivt lag

– De som er interessert i en Morelo bør benytte anledningen nå, sier salgssjef Andreas Wolfer-Heimann, og fortsetter: Selv om Home er en stor bobil med tillatt totalvekt på 5.5 tonn er dette den rimeligste og minste bobilen vi kommer til å lage. Neste år satser vi på å utvide de store linerne våre, forteller han.

Selv om Home er minstemann i søskenflokken har både kvaliteten og finishen i kjent Morelo kvalitet.

Høy finish

– Du vil aldri se en Morelo i 3.5 tonnsklassen, vi ønsker å tilby våre kunder en romfølelse og en kvalitet som gjør at vi aldri vil satse på dette segmentet. Home-modellen er nesten ferdig utviklet, men ikke helt. Derfor var vi i tvil om vi skulle ta den med til Lillestrøm-messen da vi liker å ha alle detaljer på plass. Men bilen er en satsing for oss, og det er interessant å få reaksjonene fra kunder før vi er helt ferdige med produktet.

Løp og se
Ønsker du å oppleve den unike finishen og kvaliteten på en Morelo så finnes den på caravanmessen på Lillestrøm i hall C.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden