: Citroën som basisbil | Din Fritid

Citroën som basisbil

Adria har tre nivåer med utstyr, i stigende rekkefølge: Axess, Plus og Supreme. På 2017-modellene leveres det enkleste utstyrsnivået Axess på Citröen chassis. Det gjøres for å enda tydeligere skille mellom nivået, men unntaket er Sonic-serien.


Sevel-fabrikken

Citroën er meget fornøyd med valget, og har den siste tiden signalisert at de ønsker å komme i posisjon som leverandør til caravanbransjen. Citröen Jumper produseres på Sevel-fabrikken, hvor også Peugeot Boxer og ikke minst Fiat Ducato produseres. Chassiene er i like, men det er forskjeller i drivlinjen og på motorene. Blant annet benytter PSA-gruppens Citröen og Peugeot AdBlue, mens Fiat ikke gjør det. Les vår reportasje fra den enorme fabrikken i Bobil & Caravan utgave 4-16.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden