2017-nyheter: Knaus: Feirer - og ser fremover | Din Fritid
2017-nyheter: Knaus

Feirer - og ser fremover

2016 har vært et av de beste årene til Knaus. Nå investerer de 15 millioner euro i nye produksjonslokaler i Nagyoroszi i Ungarn. Her er det spesielt forskningsavdelingen som har fått nye ressurser.

Bad Griesbach, Tyskland: Gode resultater og feiring til tross, det er viktig å være jordnær. Knaus viser at de prioriterer sikkerhet med å lansere en såkalt Care Drive-pakke. Her får du nyttig og trygt utstyr som dekktrykksensorer, filskiftevarsel, automatisk blending av fulltlys, i tillegg til regn- og lyssensorer og gode fører- og passasjerstoler.


Mauro Degasperi fra Knaus-Tabbert har jobbet lenge med å forberede gruppens nysatsing på Norge.

Bestselger

Den største bobil nyheten fra Knaus for 2017-sesongen er den oppgraderte Sky-Ti som ifølge produsenten er Tysklands mestselgende halvintegrerte modell. Mange av oppgraderingselementene er hentet fra Sun i. Blant annet den smarte tv-løsningen. Modellen har eget teknikk-rom og plast også i understellet. Modellen 650 MG er totalt nyutviklet for 2017-sesongen. Fjorårsutgaven av 650 MG er bygget på og redesignet, og heter nå 700 MG. Det betyr at det er totalt åtte layouter å velge mellom i Sky-Ti serien for 2017.


Knaus sin bestselger Sky-Ti er betydelig oppgradert, og flere av løsningen og inspirasjonen er hentet fra luksusmodellen Sun I.

Integrert

Sky-Ti kommer også som helintegrert og heter da naturlig nok Sky-I. Denne er ganske så tilsvarende som sin halvintegrerte tvillingbror. Og endringene på interiørløsningene på Sky-Ti gjelder også Sky-I. Men ny front som er inspirert av toppmodellen Sun.


Sun I kommer nå også i en to-akslet utgave med modellene 700 LEG og 700 LX.

Toppmodell

Den nye Sun I var den heteste nyheten fra Knaus i fjor. Toppmodellen med tre aksler krymper i år med nyhetene 700 LEG og 700 LX. Her får du 32” led-tv med elektrisk heve-senkemekanisme, muligheter for app-styring, PU i gulvet i stedet for tre, og vegger med aluminium på begge sider.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden