2017-nyheter: CI & Roller Team: To italienske høydepunkter | Din Fritid
2017-nyheter: CI & Roller Team

To italienske høydepunkter

RollerTeam Granduca 284TL og CI Riviera 82XT er to modeller som produsenten har store forventinger til på det norske markedet.

Toscana, Italia: Tidligere var det bare farger på interiøret som skilte CI og RollerTeam fra hverandre. Nå er forskjellene noe større, men likevel ikke mer enn at de to merkene fra samme fabrikk tåler å sammenlignes, og har tydelig søskenlikhet.

Pressevisning

I flotte omgivelser, i vakre Toscana, viste Trigano-gruppens to italienere, RollerTeam og CI seg frem for pressen i juni måned. Tilstede var Bobil & Caravan som eneste representant fra norsk presse, og vi fikk se en oppgradert RollerTeam Granduca-serie og en fornyelse av CIs Riviera-serie. 

RollerTeam

Lyst og stilrent interiør, med stramme linjer, er noe av uttrykket, og det som kjennetegner de nye modellene fra RollerTeam. Produsenten har tre alkovemodeller, og åtte halvintegrerte modeller. De siste kan utstyres med elektrisk senkeseng som tillegg. Modellen Granduca 284 TL med senkeseng, oppleves både som stilig og moderne, ikke minst på grunn av led-lysene. Det hvite bordet har tredetaljer, og kan brettes ut til 88x67 cm. På soverommet finner du den midtstilte dobbeltsengen, hvor det er en noe trang passasje på den ene siden. Madrass og sengebunn kan brettes opp, for å få tilgang til et stort oppbevaringsrom under. Romslig og fin dusj, i hvit høyglanspolert finish med sittebenk, og en solid baderomsdør. Sengemiljøet er lyst og stilrent, og sengen kan høydejusteres for å få større garasje.

Skuffene på kjøkkenet har sentrallås, som låser og åpner alle på en enkel måte. Videre tre bluss, og kjøkkenvifte. Praktisk rom til høyre for vasken, som gir plass til oppbevaring av mindre kjøkkengjenstander. En helt spesiell nano-teknikk er tatt i bruk på kjøkkenbenken, som etter fabrikkens utsagn skal være motstandsdyktig mot riper og merker - og lett å holde ren. Kjøleskap på 140 liter, med to dører, hvorav den nederste er et oppbevaringsrom for drikkevarer. Hvite, høyglanspolerte skapdører, rette kanter på kjøkkenbenk, uttrekkbart smalt skap til matvarer, og krydderhylle. Utstrakt bruk av led-lys, gir mange muligheter for å skape den stemningen man ønsker.

RollerTeam har også det de kaller for All-inclusive-konsept, som betyr at modellene uansett er utstyrt med det mest vanlige av standardutstyr - som; solcellepanel, ryggekamera og utvendig dusj.

CI

CI Riviera 82XT har fått ny utvendig dekor, og oppleves som moderne. Innvendig er modellen lys og trivelig - med assosiasjoner til det maritime miljø. Italienerne er gode på design! Modellen har langsgående enkeltsenger, som gir enkel tilgang. Det er noe mange setter stor pris på, og noe vi mener bør være et viktig kriterium for å velge denne modellen. Det, fordi denne planløsningen ikke gir rom for særlig stor garasje. Men de to lukene på siden av bobilen, gir adkomst til lagringsrommene under enkeltsengene. Bare husk å tenke gjennom hva du får plass til, før du handler.

Bakerst finner du badet som er relativt stort, med separat dusj. Kjøkkenet er stilrent, og av god størrelse, med flere praktiske detaljer. Også CI har sitt All-inclusive-konsept, som betyr at mye utstyr allerede er inkludert. Det gjør at du slipper flere kryss på utstyrslisten, som ofte er tilfelle når man handler bobil.  

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden