: Ja takk, begge deler! | Din Fritid

Ja takk, begge deler!

Det er ikke så lett å beskrive Boat a Home, for du har neppe sett maken - verken på land eller vann…

 


Kreativiteten og troen på produktet er stor. Og produsenten har allerede solgt flere eksemplarer av båten som også fungerer greit som campingvogn.

 


Ship’o-camping-hoi!


Det er ingenting å si på interiøret, her er alt på stell.


Dette finner du ikke på en vanlig campingvogn.


…og ikke dette heller.

Det er en australsk oppfinnelse, og du vil neppe få se den i Norge. Men doningen er så merkelig at vi ikke klarer å la være å gi den spalteplass. Med Boat a Home kan du slå deg til ro uansett om du vil til havs eller på en campingplass.

Amfibie-campingvogn

Dette er nemlig båten som med en båthenger blir til en campingvogn. Eller er det motsatt, en campingvogn som uten hjul og understell blir til en båt? Vi har tidligere sett campingvogner som er helstøpt i glassfiber, og som har fast hjuloppheng som gjør det mulig å ferdes både til vanns og på land. Men Boat a Home har tatt konseptet lenger, og har konstruert en båt som har langt bedre sjøegenskaper enn man kan forvente av en…campingvogn.

Kombo

Om du ikke plages av at amfibievognen er usedvanlig høy der den står på den spesialkonstruerte båthengeren, så er det ikke tvil om at du har helt unike kombinasjons muligheter i ett og samme produkt. Interiøret i en båt og en campingvogn kan jo være ganske så likt, og det er så absolutt tilfelle her. For å komme inn i vognen har hengeren fastmontert trapp og en liten platting, og det er alle bekvemmeligheter innvendig, som sitteplass, kjøkken og soverom. Du finner selvsagt kjøleskap og ovn. I tillegg har båten en vaskemaskin og varmeapparat.


Båthengeren er spesialkonstruert, og farkosten blir temmelig høy.

Modellene leveres i lengder fra 9,2 til 10,2 meters lengde, og det er mulig å få den for enten en eller to utenbordsmotorer. 

Mer informasjon på www.boatahome.com.au.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden