Lag det selv: Sy din egen badekåpe | Din Fritid
Lag det selv

Sy din egen badekåpe

Det kan være kaldt å løpe mellom bobil og toalettet på en kjølig sommermorgen. For ikke å snakke om du, som meg, elsker å starte dagen med et forfriskende bad. En hjemmelaget morgenkåpe i ull er både praktisk og varmer godt.

Frister det med en lekker hjemmelaget badekåpe? Alt du trenger er et stort ullteppe, eller så kan du selvsagt bruke mange andre ulike typer stoff. Eller så kan du kjøpe et ullstoff. Det er ganske enkelt å komme i gang: Brett ut stoffet, mål opp dimensjonene, klipp og sy kantene.

Velg kvalitet

For en ekstra luksuriøs og varm badekåpe, anbefaler jeg å bruke et kvalitets ullstoff. Vi brukte derfor kokt ull, det er supervarmt, lett å sy med...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden