Ny bobilforhandler i Fredrikstad: Viken Bobil: Ny forhandler med lang erfaring starter opp | Din Fritid
Ny bobilforhandler i Fredrikstad: Viken Bobil

Ny forhandler med lang erfaring starter opp

Bak nyetableringen står Paul Arthur Revhaug med12 års erfaring i bransjen, og Even og Ann-Helen Hansen som har vært drivkreftene bak Bobilnord as. De har 18 års fartstid i bransjen, ikke minst ved å drive de tre Bobilknord-avdelingene i Nord-Norge.

Det nye selskapet Viken Bobil AS åpner dørene til sine lokaler i Dikeveien i Fredrikstad torsdag 27. februar klokka 12. Vertskapet lover kaffe med «noko attåt», og alle er velkommen innom til en hyggelig bobilvisning. Viken Bobil as er nyetablert bobil forhandler i Fredrikstad, som har etablert seg i lokaler i Dikeveien på en stor handelspark, sentralt plassert mellom Fredrikstad og Sarpsborg. 

I følge hjemmesidene har Viken Bobil as ikke motto om å bli størst, men å drive en sunn og serviceinnstilt bobilbutikk. Forhandleren satser på merkene Benimar, bybobilen til Benimar som heter Benivan, og Dreamer bybobiler fra Rapido. I høst vil også Autostar bli en del av porteføljen, og det tilbys et bredt utvalg helintegrerte bobiler.

Dette er åpningstidene denne uken: Torsdag 27.02, kl 12 til 20. Fredag 28.02, kl 10 til 20. Lørdag 29.02, kl 10 til 17


Alle bildene er fra åpningsdagen, torsdag 27. februar.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden