Hårreisende vognnyhet fra Airstream:: Lanserer campingvogn med pels | Din Fritid
Hårreisende vognnyhet fra Airstream:

Lanserer campingvogn med pels

Airstream BearStream er en nyhet av en spesialmodell fra den amerikanske ikoniske caravanprodusenten. Modellen er skapt som en hyllest til grizzlybjørn, og her har designerne virkelig jobbet for et helhetlig design: All utvendig aluminium er dekket av brun hårete imitert pels! Bli med inn i denne helt spesielle vogna:

OPPDATERING 2.4.2020: Om noen skulle være i tvil; dette er en aprilsnarr. Takk for alle humoristiske tilbakemeldinger på sosiale medier, vi trenger et smil og en latter mer enn noen gang nå! Dette er den originale artikkelen:


Den nye campingvognen fra Airstream er en hyllest til det å være ute i naturen, og er sterkt inspirert av naturmaterialer.

Skogsmotiv på sengeteppet, bjørnemønster på gulvteppet og steintekstur på veggene gir en skikkelig villmarksopplevelse! Som Airstream selv sier det: Kjøleskapet har plass til masse selvfanget laks, og over sengen henger det en kopi av en utstoppet fisk. Gammeldagse lykter som nattbordslys, og i sengen er det selvsagt en kosebamse! I følge produsenten er det både god plass til honning og god kapasitet til å koke grøt på kjøkkenet!

Vi har ikke så mange flere tekniske detaljer om vogna, men antar at den teknisk sett er ganske så likt utstyrt som Airstreams øvrige vogner. Om modellen vil bli tilgjengelig i Norge tviler Din Fritid på.


Klassisk Airstream interiørløsning. Modellen kommer i størrelsene “Liten”, “Stor” og “Passe”.


Soverommet er uten like, med bilderammer av ekte trepinner, vegger med struktur av steinimitasjon, “hoggestabber” til nattbord og nattbordslamper som ser ut som gammeldagse oljelamper.


Du blir garantert en del av villmarken i denne vogna.

Les mer om den pelskledde vognen på produsentens hjemmesider!

Et godt tips er å klikke på knappen “See More of BearStream” helt nederst!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden