Fricamping i Rogaland: Hav, fjord og fjell | Din Fritid
Fricamping i Rogaland

Hav, fjord og fjell

I Rogaland kan du få nesten alt norsk natur har å by på. Hva er vel villere enn Lysefjorden? Eller Nordsjøen sett fra en strand på Jæren? Forfatter av Bobilguiden, Magne Klann, presenterer her noen av høydepunktene for Din Fritids lesere.

I arbeidet med Bobilguiden Vestlandet, som er den siste av tre bøker, har jeg besøkt utrolig mange flotte plasser med bobil. I arbeidet med guidebøkene har jeg vært på rundt 1000 overnattingssteder for bobil og campingvogn – i hele Norge. Her er et utvalg fricampingsteder fra Norges sydvestre hjørne:

Sogndalstrand

Vi starter ved kysten, lengst sør på grensen mot Vest-Agder. Sogndalstrand er et trivelig, lite sted ut mot Nordsjøen. Du kommer hit fra Fv44 ved å ta av i Hauge i Dalane. Det er skiltet til Sogndalstrand helt fra Fv44. På fine sommerdager er det mange besøkende,...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden