Fricamping i Norge: Nomade­liv i Vesterålen | Din Fritid
Fricamping i Norge

Nomade­liv i Vesterålen

Når det gjelder vern av natur og mot oljeutvinning har Lofoten, Vesterålen og Senja blitt et eget begrep: LoVeSe. Områdene har unik natur og er fantastiske steder å besøke med bobil og campingvogn. Alle på hver sin måte riktignok. Lofoten og Senja har vi tidligere omtalt i Din Fritid, så nå er det Vesterålens tur.


Stave Campingplass

Selv lokale folk, eller kanskje særlig de lokale, strides om grensene mellom Lofoten og Vesterålen. Her skjærer vi elegant igjennom, og konsentrerer oss i denne artikkelen om yttersida av Vesterålen, altså Sortland og Andøya. Dette er midnattssolens land, med fri sikt ut over havet mot vest og nord. Særlig på Andenes er det fint å se solas gang ned mot horisonten, og sommerstid kan...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden