På bobilferie i Kroatia:: De tusen fossers park | Din Fritid
På bobilferie i Kroatia:

De tusen fossers park

Plitvice Lakes National Park, Kroatia: Om du lar deg fascinere av steder hvor vann møter land, bør du plassere Plitvice høyt oppe på listen over steder å besøke. Nasjonalparken er virkelig en unik opplevelse i finurlige fossefall.

Du skal nok ikke ta tittelen bokstavelig. I Plitvice er det neppe tusen vannfall som kan kalles fosser. Jeg tror likevel du får et godt bilde i hodet av hva dette handler om. Men la oss starte med begynnelsen:
Vi er ikke spesielt godt forberedt for vårt besøk til nasjonalparken. Så i det vi svinger inn på parkering Lacs (GPS:44.883894, 15.623408) ved inngang 2, vet vi lite om hva som venter oss. Men det er bare å puste ut, her er det masse parkeringsplass, også til våre to...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden