Bobil i Kroatia: Camp Zagreb | Din Fritid
Bobil i Kroatia

Camp Zagreb

Navnet sier alt: Skal du innom Zagreb er dette campingen å ligge på. Her får du lett adkomst til Zagreb, som så absolutt er verdt et besøk. I tillegg har plassen både en flott restaurant og en del andre ting å by på.

Vi tilbrakte bare en natt på denne campingen. Det er nok ikke helt utypisk at dette er et sted man blir en kort periode, mens man er på gjennomreise. Pass imidlertid på at du setter av i det minste en dag til Zagreb sentrum.

Greit anlegg

Plassene er ikke store, men de er godt anlagt og det hele ser veldig ryddig og ordentlig ut. Du er likevel tett på naboen når campingen er full. Bobilplassene ligger i en sirkel, mens det finnes også noen andre litt større plasser for de med bil og vogn. Sanitæranlegget er ikke stort, men med meget bra standard. Det går ofte buss til sentrum.

Ungdommene var spesielt begeistret for denne plassen. Det skyldtes nok delvis retauranten med kule sittesekker og meget god mat. Men også besøket i Zagreb, hvor spesielt de unge satt pris på rimelige shoppingmuligheter og Kroatias laveste prisnivå på mat og drikke.

Zagreb er en flott by som er rimelig, oversiktlig og hyggelig å tilbringe et par dager i. Vi kommer tilbake med en egen sak om Kroatias hovedstad.

Juryens kommentarer

Moderne, ren og pen plass. Alt er på stell. Det er fint ved innsjøen hvor restauranten ligger. Her er det laget til et skikkelig koselig område, og vi fikk servert turens beste pizza. Leker for barna og muligheter for å ri. Tett mellom plassene. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden