Med bobil til Krka nasjonalpark i Kroatia: HOPP I DET! | Din Fritid
Med bobil til Krka nasjonalpark i Kroatia

HOPP I DET!

Krka er en stor nasjonalpark med sine 109 kvadratkilometer. Her er det flust av naturopplevelser, og den flotteste av dem alle kan du bade i.

Men det er greit å være forberedt på at turistenes interesse ikke er jevnt fordelt på hele parken. Du blir neppe alene når du skal oppleve høydepunktet, fossefallene Skradinski buk. Om de rundt én million årlig besøkende i parken hadde fordelt seg jevnt utover hele området hadde de ikke gjort så mye ut av seg, men dette er ikke tilfelle. Titusenkroners-spørsmålet blir da om opplevelsen er verdt turen, og det som kan oppleves som trengsel. Her er det bare ett svar: JA! 

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden