Belgia: Med bobil til Brugge | Din Fritid
Belgia

Med bobil til Brugge

På flamsk heter byen Brugge, på fransk og engelsk lyder den sjarmerende byen i Flandern navnet Bruges. Vi vender ofte tilbake til denne kanalbyen med middelaldersjarm. Ikke bare fordi byen ligger praktisk til når vi kjører fra Norge til England, men her er det så sjarmerende at det er vanskelig å ikke bli forelsket i byen.


Å spasere gjennom Brugge om kvelden er virkelig flott, og så er det mye mindre turister. 

Brugge er liten nok til at man lett kommer seg rundt til fots og stor nok til å stadig oppdage nye gater, bruer, kafeer eller parker hver gang du besøker byen. I århundrer har kanalene i Bruges knyttet byen til havet, en viktig faktor for tidlige tiders rikdom og velstand. Internasjonale handelsmenn bygde opp Brugge...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden