Camping i Frankrike: Camping Le Moulin Fort | Din Fritid
Camping i Frankrike

Camping Le Moulin Fort

Midt i hjertet av Frankrike ligger en campingplass som har vunnet mitt hjerte. Det unike med Camping Le Moulin Fort er at den passer for alle. Og det gjelder enten du reiser med barn eller ikke, er aktiv eller ønsker å slappe av, liker kultur og opplevelser, eller vil utforske den vakre naturen.

Selv er jeg egentlig ikke så glad i campingplasser, jeg synes ofte det blir for tett mellom bobilene, for mye folk og for dyrt. Men, Camping Le Moulin er et sted jeg kunne ønske vi ble lenger. Og nå, mens jeg sitter hjemme i Norge og skal skrive om plassen, så har jeg bare lyst til å sette meg i bobilen å kjøre tilbake.

...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden