: Slik pakker du til teltferien | Din Fritid

Slik pakker du til teltferien

Alt etter som hvilken form for teltferie, man velger, krever det utstyr av forskjellig karakter. Skal det pakkes lett, for eksempel til fotturer, stiller det større krav til utstyret, fordi det hverken må ta for stor plass eller veie for mye.

Prioritering er viktig

Man må prioritere, hva som er viktigst. Motorsykkelferie er for eksempel typisk sammen med camping, men her er det også veldig begrenset plass. Foregår teltferien i bil, kan det alt etter bilens størrelse tas med mer, men vær oppmerksom på, at den raskt fylles opp, hvis man er to voksne og to barn. Hvis det er plassmangel, kan man velge å utvide plassen med å pakke i en takboks eller en tilhenger.


Husk å pakke riktig for å få plass til alt sammen

Veiledende pakkeliste

Telt, plugger, plugghammer, eventuell ekstra presenning. Liggeunderlag, soveposer, puter, ekstra tepper, evt. pumpe. Campingmøbler, grill, kull. Kjøkkenutstyr, kjøleskap eller -boks, strømkabel. Lommelykt. Personlige eiendeler. Tøy til all slags vær og håndklær. Papirer på kjøretøyet, forsikringer, helseattester, osv.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden