Miljøbevist produsent:: Rapido liker trær | Din Fritid
Miljøbevist produsent:

Rapido liker trær

Det franske selskapet pynter på miljøsamvittigheten ved å bidra til treplanting i skogene i nærområdet i Mayenne. Rapido-gruppen sponser organisasjonen Reforest'Action med planting av 2000 trær. – Vi gjør dette for å minimere vår innflytelse på miljøet og bidra til å utvikle og gjenopprette skogsøkosystemer gjennom treplanting, forteller Rapido.


Organisasjonen Reforest’Action ønsker å bidra til et bedre miljø ved å plante trær og skape flere grønne områder.

De 2000 trærne vil bli plantet i Domaniale de Bellebranche-skogen, som ligger i Saint-Brice. Naturområdet er interessant både i økologisk forstand, og ikke minst med tanke på faunaen i området. Her finnes både flaggermus, lerkefalk og flere ulike typer hakkespetter.

Reforest’Action har regnet ut at trærne vil skape 4000 hjem for dyr, motvirke 2 000 000 km bilreise og generere over 660 års oksygen.

Siden 2010 har Reforest’Action gjort det mulig for enkeltpersoner og bedrifter å forplikte seg til å redusere sitt fotavtrykk for å få en positiv innvirkning på miljøet ved å plante trær, forklarer Stéphane Hallaire, president og grunnlegger av Reforest’Action. 


2000 trær vil skape vil 4000 hjem for dyr, motvirke 2 000 000 km bilreise og generere over 660 års oksygen, ifølge den franske organisasjonen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden