: Rapido sponser verdenscuprenn | Din Fritid

Rapido sponser verdenscuprenn

At det er en smart kombinasjon med bobil/campingvogn og langrenn har Din Fritid laget flere artikler på. Det har Rapido også kommet frem til. Følg derfor nøye med på tv-skjermen i helgen 26.-27. januar. Da er det FIS World Cup renn i Ulricehamn i Sverige - og en bobil fra Rapido er på plass!

Det er første gang at Rapido-gruppen er med på å organsisere en større idrettskonkurranse, og det dreier seg om en viktig skibegivenheten i Skandinavia, står det å lese i en pressemelding fra det franske selskapet.

Rapido synliggjøres ved at de stiller ut en helintegrert bobil i serien DISTINCTION, og en video vil vises på storskjerm. Selskapet vil kunne ta imot enkelte forhandlere og deres kunder i VIP-avdelingen like ved løypene, i hjertet av skogen i Ulricehamn i Sverige, hvor mesterskapet finner sted. 

Rapido forteller videre i pressemeldingen: For skiutøverne i verdentoppen er det viktig å sette seg høye mål og overgå seg selv, og dette er verdier som vi, i egenskap av Gullsponsor, er stolte av å støtte. Disse verdiene bærer vi i oss, og vi ønsker å holde dem høyt i hevd. Skiløpere og Rapido har en felles lidenskap, nemlig vintersesongen! Alle kjøretøy fra Rapido er produsert med det for øye at kundene våre skal bli tilfreds, og da sier det seg selv at vi satser alt på å kunne tilby komfort under alle forhold, og til alle årstider. Siden vi vet at våre kunder er glad i vintersport og gjerne velger reisemål hvor snøen ligger meterhøy, har vi isolert våre kjøretøy med de beste materialer som finnes på markedet, og vårt oppvarmingssystem er i elite-klassen. Testresultatene taler sitt tydelige språk, når vi regelmessig tester hvordan bilene fungerer i kjølerom. Vi har inngått samarbeid med Alde, som monterer sitt oppvarmingssystem i mange av våre bobiler, avslutter pressetalsmann Vincent Rabut i Rapido.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

På forsiden