Det frie liv i Spania: Fricamp som livsstil | Din Fritid
Det frie liv i Spania

Fricamp som livsstil

– Det har vært en drøm fra tidlig i tenårene, å være fri, ikke ha for mye å gjøre. Vi har alltid hatt lyst til å oppleve kulturer, mennesker, få nye venner og komme til nye steder, forteller Mari og Daniel.

Din Fritid møtte det unge paret på en fricamp-plass i Sør-Spania i høst. De har begge tatt et friår fra jobb og studier. 21 år gamle Daniel Arnesen Sandneseng og Mari Bjerkenes (19 år) kommer begge fra Mysen. Mari var ferdig med videregående og Daniel har vært innom studier og jobb. Daniel jobbet i 10 måneder og Mari jobbet i helger og tok alle jobber hun kunne rekke for å spare opp penger til Europaturen.

Egen kultur

– Jeg fant en gruppe på sosiale medier om folk som...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden