RSA Bil: Satser på ”full pakke” | Din Fritid
RSA Bil

Satser på ”full pakke”

RSA ble startet i 1936 med det lange navnet Rutebileiernes standard aksjeselskap. RSA har avdelinger på ti steder i Norge, og har unik Fiat kompetanse etter flere år som importør av merket. Nå har Fiat selv tatt kontroll over importen, mens RSA stadig selger blant annet Fiat personbiler og satser i enda større grad på ettermarkedet. 

Komplett service

Som et resultat av et samarbeid med utvalgte lokale firmaer kan nå RSA tilby både autorisert Fiat verksted, skadeverksted og service på boenhet fire steder i Norge. De første byene ut er Ski, Drammen, Tromsø og Kristiansand. For det er grunn til å tro at RSA kommer til å etablere tilbudet også i andre byer. 

Det skal nevnes at det også finnes caravan-forhandlere som har samarbeidspartnere, eller til og med eget autorisert Fiat-verksted, og dermed kan tilby fullservice på din bobil. Men så systematisk oppbygging av et komplett servicetilbud som RSA jobber med for tiden er det ingen andre norske aktører som kan vise til.

Samarbeid

I praksis er det tre områder som skal dekkes: Autorisert Fiat-verksted, skadeverksted og service på boenhet. Det første området står naturlig nok RSA for selv, mens skadeverkstedene er Ski Karosseri og Autoservice AS, Jakobsen Karosseri og Billakk AS i Drammen, Troms Caravan, Andersen Karosseri og Lakk i Arendal, Bavaria i Kristiansand og Nevland Bil og Karosseri AS i Stavanger. De samarbeidende caravanforhandlerne er Mysen Caravan AS (avd. RSA Ski), Campinggården i Drammen, Troms Caravan og Kristiansand Caravan AS. 

Felles for alle involverte firmaer er at de skal ha kvalitet på håndverket og i kundebehandlingen, forteller ettermarkedssjef Geir Kyrre Thorrud. 

Faste priser

RSA har tidligere presentert et utvalg ferdigprisede verkstedjobber spesielt tilpasset bobiler. Dette er årlig fabrikkanbefalt service med oppgraderinger fra Fiat, EU-kontroll, skifte registerreim, skifte vannpumpe, skifte bremser, bygge om til forsterkede fremfjærer som hever bilen i front, bygge om til forvarmet oljeutlufting på motoren og tilhengerfeste-pakke.

Følgende RSA verksteder har spesialisert bobil-kompetanse: Drammen, Ski, Arendal, Kristiansand, Forus og Tromsø.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden