Bobilen fikk et tre over taket:: Fikset seg en bobil | Din Fritid
Mads Meyer fra Ski Karosseri & Autoservice jobber med bobil og campingvogn-skadeoppretting. Denne bobilen som Mads eier privat har fått nytt tak.
Bobilen fikk et tre over taket:

Fikset seg en bobil

Mads Meyer jobber med bil, bobil og vogn på heltid. Interessen for å fikse ting har ført ham til Ski Karosseri & Autoservice. Målet er at ingen skal kunne se reparasjonene. En av de største jobbene han har hatt var for seg selv: En bobil trengte nytt tak!

Sjekk ut bildegalleriet som viser hvordan bobilen fikk nytt tak, nederst i denne saken:


Når bobilen skal overhales og de gamle klistremerkene erstattes kan man like godt lage sitt eget design, tenkte Mads Meyer, som gjorde nettopp det.

Hos Ski Karosseri & Autoservice AS møter Din Fritid på Mads Meyer, som har hovedansvaret for skadereparasjoner av biler, bobiler og campingvogner. Firmaets lokaler ligger vis-a-vis RSA Ski, og jeg er her for å se på detaljene og utfordringene ved å reparere campingvognvegger med struktur. Det kommer vi tilbake til i en egen artikkel senere. Mens praten flyter blir jeg raskt nysgjerrig når Mads forteller at han selv er bobilbruker, og nå skal selge sin private bobil. En Bürstner med litt av en historie, blant annet som ufrivillig kabriolet - etter at den fikk et tre over seg og taket måtte byttes. En jobb taksert til rundt 350 000 kroner.


Mads og familien har hatt nytte og glede av bobilen, som er “like god som ny”.

Bobilen står utenfor butikken med Til-salgs-plakat, og Mads forklarer at med båt, hytte, familie og fulltidsjobb så strekker ikke tiden til for bobillivet. Men familien har hatt glede av fritidskjøretøyet som de fikk brukt en del i fjor sommer.

Nysgjerrig på mer info om bobilen? Du finner den på Finn (kode 172220751).

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden