Caravanmessen 2020:: Messecampen tilbake til Hellerudsletta | Din Fritid
Rune Østby Hansen (X Meeting Point), Einar Sørland (Hellerudsletta eiendom) og Konrad Sel (Caravanmessen) gleder seg til å ønske bobiler velkommen til Hellerudsletta under messecampen i september.
Caravanmessen 2020:

Messecampen tilbake til Hellerudsletta

– Vi vet det er mange som blir glade for nyheten om at messecampen igjen kommer til Hellerudsletta, sier Konrad Sel (til høyre på bildet). Her har det i mange år tidligere vært arrangert camp samtidig med at Caravanmessen går av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Årets høydepunkt for alle bobil- og caravanbrukere går av stabelen 17.-20. september, og i år blir det garantert messecamp lover grunneierne.

Det har vært mye uro rundt messecampen de to siste årene, og i høst regnet hele campen bort og endte opp med å bli avlyst. Nå håper arrangøren på stabilitet igjen, og kan fortelle at området på Hellerudsletta er oppgradert og at både Caravanklubben og Norsk Bobilforening stiller med mannskap.

Comeback

– Dette blir et aldri så lite comeback for Hellerudsletta, og det er svært gledelig. Det er kjempeviktig på ha et overnattingstilbud til langveisfarende som kommer med sin campingvogn og bobil til messa. Og Hellerdusletta er et vær-uavhengig tilbud. I første omgang blir dette et prøveår, men vi håper på å etablere Hellerudsletta som et stabilt tilbud for messecampen også i årene som kommer, forteller Konrad Sel. 

Felles sating

Messecampen 2020 er et felles prosjekt for Caravanmessen, XMeeting Point (hotellet) og Hellerudsletta eiendom. I tillegg har både Norsk Bobilforening og Norsk Bobil- og Caravanclub sagt ja til å stille med vaktmannskap. Det blir tilgang på toalettanlegg som tidligere år, men strøm kun til de som har spesielle behov. Betalingen vil skje direkte til grunneier gjennom det allerede etablerte betalingssystemet med Easy Park appen. Døgnpris vil bli 200 kroner per enhet. Inngangsbilletter til messa vil bli å få kjøpt på messa.

Om det blir underholdningstilbud, hvor det blir venteplasser og mange andre detaljer er ikke på plass enda. En styringsgruppe er etablert og de vil jobbe frem praktiske løsninger frem mot sommeren. Men veteranbusser som vil gå i skytteltrafikk til messen er allerede bestilt, kan Konrad Sel fortelle.

 

Caravanmessen 2020

Går av stabelen 17.-20. september på Lillestrøm.

Dette sier arrangøren selv om messen: Caravanmessen er den viktigste møteplassen for caravan- og fritidsentusiaster i Norge. Her samles hele bransjen under samme tak og gir deg full oversikt over kommende sesongs nyheter. Messen viser et bredt utvalg bobiler og vogner, fra de rimeligste enhetene til modellene som er spekket med teknisk avansert utstyr. Messen har noe for alle – både de erfarne veteranene og de som snuser på sin aller første bobil eller vogn, tar turen hit.

caravanmessen.no

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden