Caravanmessen: Campen regnet bort, alternativene fylles opp | Din Fritid
Allerede på plass på Hellerudsletta: Kjell Nerheim fra Bergen, Andreas Bjørke fra Sunnmøre og Tom Ørnbo fra Borre i Vestfold
Caravanmessen

Campen regnet bort, alternativene fylles opp

Som kjent er årets messecamp avlyst. Men to døgnparkeringstilbud ble skaffet til veie på kort tid av arrangøren. Din Fritid har vært på besøk dagen før messen åpnes.


Det er en stor og romslig plass på Hellerudsletta, med kapasitet til mange bobiler og campingvogner.

Carvanmessen åpner i morgen, torsdag. Dagen før dagen var Din Fritid på besøk på Hellerudsletta, hvor flere bobileiere allerede hadde slått seg til. Området har i mange år tidligere vært benyttet til messecamp, men ble avviklet i fjor da grunneier ønsket å disponere området annerledes. Årets messecamp var planlagt på et jorde, men er avlyst på grunn av uvanlig store nedbørsmengder. Denne uken har imidlertid grunneier på kort varsel åpnet opp for betalt parkering. 

– Det er viktig for oss å understreke at dette ikke er en messecamp, men et parkeringstilbud. Tilbudet har vi klart å skaffe til veie på meget kort tid takket være en meget positiv grunneier, forteller messesjef Konrad Sel.

Romslig

På Hellerdusletta vil det i løpet av kvelden/natten bli åpnet et toalettanlegg som har vært stengt en periode. Her trengs det noe rengjøring og klargjøring, men fra i morgen av skal toalettanlegget være klart for bruk. Det blir ikke strømtilbud på noen av parkeringene. Fra torsdag morgen av blir det også et renovasjonstilbud på Hellerudsletta. Og, veldig viktig: Det blir shuttlebuss til og fra messen! 

Det er god plass og stor kapasitet på parkeringen på Hellerudsletta. Onsdag ettermiddag var et tyvetalls bobiler på plassen. Din Fritid traff Kjell Nerheim fra Bergen, Andreas Bjørke fra Sunnmøre og Tom Ørnbo fra Borre i Vestfold som allerede hadde funnet seg plasser.

Alternativet

Omtrent 60 bobiler hadde allerede rigget seg til på grusplassen rett utenfor messeområdet da Din Fritid var på besøk onsdag formiddag. Her vitner vanndammene om all nedbøren som har vært i området den siste tiden, og som var årsaken til at messecampen måtte avlyses. Mens vi var på plassen nærmest strømmet det til med ekvipasjer, for her er også vogner, 10  stykkj på kun ti minutter.
Grusplassen vil sansynligvis bli fylt opp ganske fort. Deler av parkeringsplassen foran messehallene kan også bli brukt til overnatting, men her vil det bli begrenset antall plasser da dagsbesøkende personbil-eiere vil prioriteres. 

– Det siste døgnet har vært ekstremt krevende. Vi har lagt ned masse ressurser på den planlagte messecampen, og det er skikkelig trist å se at den planen har falt i grus. Nå har vi jobbet på høygir for å finne gode løsninger for de mange tilreisende. Jeg kan ikke annet enn å takke grunneierne for at de stiller opp, slik at vi har alternativer for alle tilreisende. Vi vil anbefale alle med bobil og vogn å bruke Hellerudsletta på grunn av kapasitetshensyn, avslutter messesjef Konrad Sel.


Grusplassen utenfor messeområdet på Lillestrøm begynner allerede å fylle seg opp. Vanndammene vitner om all nedbøren som har kommet i Lillestrøm-området den siste tiden.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden