Caravanmessen 2019 på Lillestrøm:: Klar for kickoff? Snart messestart! | Din Fritid
Caravanmessen 2019 på Lillestrøm:

Klar for kickoff? Snart messestart!

Alle standene på Caravanmessen 12.-15. september er fulltegnet, og arrangøren kan fortelle at alt det praktiske er under kontroll. – Nå gleder vi oss bare til å komme i gang, og det vet jeg leverandørene gjør også. De har massevis av nye og spennende produkter å vise frem og glem ikke at vi i år byr på gratis messecamp, forteller messeansvarlig Konrad Sel. 


Bildet er fra messecampen for to år siden. Årets utgave blir gratis og på et nyslått jorde med gratis shuttlebuss til og fra messa. Messecampen er en fin sosial anledning til å stifte nye bekjentskaper.

Nytt av året er messecampen. Ikke bare blir den på et nytt område, men med som arrangører er begge de norske medlemsklubbene Norsk Bobilforening og Norsk Bobil og Caravan Club. I tilsynelatende harmoni stiller begge med vaktmannskap denne langhelgen. Samarbeidet er nytt av året, og messearrangøren tror og håper dette vil trekke ekstra mange besøkende til campen i år. 

Gratis messecamp

– Vi satser på 500 til 1000 ekvipasjer, og har plass til langt flere. Begge klubbene forteller om stor interesse på samlinger og sosiale medier, noe som tilsier at vi kanskje kan få ny rekord på campen i år? Uansett er messecampen gratis, og det gjelder også shuttlebussene som går kontinuerlig til og fra messeområdet.

– Hvilke fasiliteter vil det bli?

– Det blir et lite og begrenset område med strøm, men kun for de med legeattest på at dette er nødvendig av medisinske grunner. Vi leier inn et lite telt hvor det blir musikk fra 19.30-21 på torsdags-, fredags- og lørdagskvelden. Her blir det trivelig, men det er enkle forhold. Du må ta med deg eget bord og stoler, samt mat og drikke, forteller Sel.

Det er leid inn portable toaletter, og det blir tømmemuligheter for egne toalettkassetter. Men det er ikke mulig å tømme gråvannstanken på området. Drikkevann og vaskevann blir tilgjengelig, og det gjelder også søppelcontainere. Fem busser vil gå kontinuerlig i skytteltrafikk i hele messeperioden. 

– Vi håper på fint vær, for spesielt innerst på jordet er det rett og slett kjempefint. Vakker natur med flotte turområder bør friste, lokker Sel.


Samtlige haller er stappfulle av 2020-nyheter på årets Caravanmesse på Lillestrøm.

Utstillingen

Hele messeområdet er i praksis fulltegnet. Konrad Sel kan fortelle at han var noe usikker i forkant, men at han nå fornøyd kan konstatere at Caravanmessen også i år blir en fest av et kickoff med masse spennende produkter og motiverte utstillere.

– Det er selvsagt en ulempe at vi i år er samtidig som den svenske Elmia-messen, men det har blitt løst greit av utstillerne. Det er vi glade for, og lover å unngå tilsvarende krasj de neste årene, sier «messegeneral» Konrad Sel.

Fjorårets messe

– Caravanmessen opplevde i fjor en sterk nedgang i antall besøkende, hva skal dere som arrangør gjøre for å bedre på dette?

– Vi har to tiltak: For det første skal vi sørge for at det blir en bra utstilling med mange spennende stands. Og så håper vi at messecampen skal sørge for å få besøkstallet tilbake til der det bør være.

– Blir det andre aktiviteter på messen?

– Det gjør det ikke. Vi gjør ikke forandringer for forandringens skyld, da skal det være mer brodd. Vi skal ikke friste publikum med tivoli når det er caravanprodukter vi skal vise frem og selge. Her skal det være fokus på produkter og gode samtaler. 


Konrad Sel (t.v) og Geir Holm (Norges Caravanbransjeforbund) er ansvarlige for Caravanmessen 2019, og gleder seg til at dørene åpnes denne uken.

 

Kart til messecampen:

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden