Eksklusivt tilbud i disse corona-tider:: Tilbyr privat visning | Din Fritid
Eksklusivt tilbud i disse corona-tider:

Tilbyr privat visning

Ferda-kjeden har ti forhandlere og ser at den tiden vi er i påvirker folks motivasjon til å oppsøke deres butikker. Som de selv sier det i sitt nyhetsbrev: "Vi vet at det er mange som i disse dager har lyst, men som kvier seg for å ta turen for å se på drømmebobilen eller campingvogna. Kanskje du er en av dem? Har du ikke mulighet til å besøke oss, kan vi avtale privat visning hjemme hos deg eller på et avtalt sted, innenfor rimelig avstand og så langt bemanningen strekker til. Dag eller kveld. Vi er tilgjengelige når og hvor det måtte passe for deg!"

Alle Ferda sine avdelinger holder åpent som vanlig. Og de ønsker selvsagt helst besøk i butikken. Kjeden ønsker å forsikre kundene om at de er opptatt av alles sikkerhet og følger rådene fra Folkehelseinstituttet til punkt og prikke. Noe som er helt nødvendig for at både kunder og ansatte skal føle seg trygge.

Har du time på verksted?

Skal du ha bobilen på service eller verksted, men ikke har anledning til å møte opp selv, da tilbyr Ferda å hente og levere bilen for deg. “Vi holder minst én meters avstand, og vi håndhilser ikke på hverandre. Man kommer langt med et stort smil ?”, skriver Ferda i sitt nyhetsbrev.

Kjeden understreker at de har gode rutiner når det gjelder å ta imot campingvogn og bobil, eller utlevering ved kjøp. Desinfisering av ratt og nøkler før utlevering er en del av disse rutinene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden