Ferda Mysen med ny sjef:: Ny daglig leder i Mysen | Din Fritid
Sparkes oppover: Rune Lysaker (til venstre) går inn i den sentrale ledelsen i Ferda, og inn kommer Sjur Heglund som ny daglig leder i Ferda Mysen.
Ferda Mysen med ny sjef:

Ny daglig leder i Mysen

Sjur Heglund er ansatt som ny leder hos Ferda Mysen, etter Rune Lysaker som har begynt i sin nye jobb som produkt- og innkjøpsansvarlig sentralt i kjeden Ferda Norge AS. Heglund tiltrådte stillingen mandag denne uken.

– Jeg setter stor pris på å få muligheten til å overta ansvaret for ledelsen av Ferda Mysen - et svært solid og veldrevet foretak med lange tradisjoner. Samtidig er det med stor grad av ydmykhet jeg erstatter Rune Lysaker - som har ledet foretaket i mer enn 20 år, sier Sjur Heglund, og fortsetter:

Rune Lysaker oppfattes som en nestor i bransjen og heldigvis fortsetter han i en sentral rolle i kjeden slik at vi kan dele erfaringer fremover. Jeg har blitt tatt svært godt imot av entusiastiske og dyktige ansatte som virkelig er forberedt for en ny sesong! Ferda har hatt en fantastisk start i januar så motivasjonen er på topp, forteller Heglund i en pressemelding til Din Fritid. 

– Jeg håper og tror at min erfaring fra ulike salgs- og markedsaktiviteter, samt innsalg til og oppbygging av ulike forhandlergrupperinger i Norge og i Europa vil bidra til at Ferda Mysen og Ferda som kjede videreutvikles i tråd med våre kunders forventning, avslutter Heglund.

Rune Lysaker tar med seg sin brede erfaring innenfor bobil- og caravanbransjen inn i Ferda kjeden som nå består av 10 forhandlere, som produkt og innkjøpsansvarlig. Lysaker får ansvar for at kjeden til enhver tid kan tilby de produsenter og produkter som våre kunder ønsker og forventer. Lysaker vil følge opp samtlige forhandlere i Norge, men likevel ha sitt kontor på Mysen, og således fortsatt være en ressurs lokalt. 

Sjur Heglund

Utdannet diplomøkonom BI. Har hovedsaklig jobbet innenfor salgsrelaterte posisjoner tidligere, og hovedsakelig innenfor bil- og biltilbehørsbransjen (Sørensen, Balchen/BilXtra, Think elbiler, CalixKlippan Group), med både Norge og Europa som salgsområder. 

 

Ferda Mysen

Tidligere Mysen Caravan ble etablert av Magne Lysaker i 1977 og senere overtatt av sønnen Rune Lysaker. I 2018 ble foretaket kjøpt av Ferda, hovedsakelig eid av Adolfsen Group og tidligere eiere i Sørlandets Caravansenter i Grimstad. Kjeden inkluderer 10 forhandlere som kan tilby et bredt utvalg av bobiler og campingvogner med service- og garantiordninger som gjelder i hele Norge.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden