Oppsummering:: Flere priser til Truma | Din Fritid
Robert Strauß og Alexander Wottrich, begge CEO i Truma-konsernet, er svært fornøyde med å ha mottatt prisene. Foto: Truma
Oppsummering:

Flere priser til Truma

Tyske Truma er markedsleder på varmeapparat til bobiler og campingvogner. Selskapet flagger også gjerne at de satser på å være innovativ med en moderne bedriftskultur. Nå som status for 2020 gjøres opp har de fått tre utmerkelser som synlig bevis på sin innsats.

Det er femte gang på rad at Truma er inne på den tyske TOP 100 - innovasjonslisten i gruppen små- og mellomstore bedrifter. I praksis betyr det at selskapet er vurdert å være blant de hundre mest innovative bedriftene i sin klasse i Tyskland. I følge arrangøren har Truma mottatt prisen for sin innovativsfremmende ledelse. Det ble evaluert 120 forskjellige kriterier for å komme frem vil en prisvinner, og 400 bedrifter ble vurdert. 

– Vi har en svært godt sammensatt organisasjon som står klare til å utvikle bærekraftige systemer og løsninger. Vi bruker i mye større grad data, jobber etter fleksible metoder og involverer kunden helt fra begynnelsen av. Utover dette, bidrar vår nye Innovation Lab nexT med sin ekspertise til en bedre hverdag, sier Alexander Wottrich, CEO i Truma-konsernet.

European Innovation Award 2021

Prisen deles ut av jury sammensatt av 17 europeiske fagredaksjoner - deriblant magasinet Din Fritid, som er norsk representant. To priser gikk til Truma for deres innsats i 2020: De nye Truma Cooler kompressorkjøleboksene overbeviste juryen i kategorien “Campingtilbehør”. Familiefirmaet mottok også prisen “Social Vison Concept”. En pris som vektlegger Trumas sosiale engasjement. Selskapet har i mange år støttet sosiale organisasjoner og prosjekter i München og omegn. Også gjennom sitt eget Renate Schimmer Truma-fond. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden