European Innovation Awards 2020: Europas beste i 2020 | Din Fritid
European Innovation Awards 2020

Europas beste i 2020

Til sammen 15 land er representert i samarbeidsprosjektet European Innovation Award. Hvert land har et medlemsmagasin som er medlem i den felles europeiske juryen og er med på å kåre de beste produktene i caravanbransjen. Norge representeres av Din Fritid. I år var det ingen høytidelig premieutdeling, slik det pleier å være under CMT-messen i Stuttgart. I stedet har både avstemning og offentliggjøring skjedd online. Her presenterer vi de beste produktene i 2020, sammen med juryens begrunnelse.


Niesmann + Bischoff iSmove

Interiørdesign:

Niesmann + Bischoff iSmove

Juryens begrunnelse: Med modellen iSmove inkluderer Niesmann + Bischoff så mange nyvinninger at listen over nye materialer og teknologier, og ikke minst løsninger, blir svært lang. Det er all grunn til å tro på produsentens utsagn om at det har gått med tusenvis av arbeidstimer i utviklingen av denne helintegrerte modellen, som er lett og byr på god lastevekt i klassen under 3,5 tonn.


Adria Adora

Eksteriørdesign:

Adria Adora

Juryens begrunnelse: Adria Adora har fått praktiske forbedringer, som bredere inngangsdør og større panoramavinduer. Det har blitt flere LED-lys, vannbåren varme og elektrisk gulvvarme som standard. Den viktigste grunnen til å tildele Adria denne prisen, er det nye utvendige utseendet: Nydesignede LED-baklys, et mer firkantet og estetisk eksteriørdesign og nye spoilere i front.


Thetford iNDUS sanitærsystem

Teknologi:

Thetford iNDUS sanitærsystem

Juryens begrunnelse: Thetford lanserer et nytt, kassettfritt toalettanlegg med en fast svartvannstank i bilen. En slik løsning er normalt forbeholt store linere. Med iNDUS kan varigheten på tømmeintervallene tredobles, og du sparer vann, da systemet bruker gråvann. Toalettet kan nå plasseres hvor som helst i bilen, og vi gleder oss til å se hvordan produsentene vil utnytte dette i fremtiden!


Fendt Bianco Activ 720 SKDW

Interiørløsning:

Fendt Bianco Activ 720 SKDW

Juryens begrunnelse: Det å lage en stor og romslig vogn for hele familien, er en skandinavisk tradisjon som har resultert i denne modellen, som nå høster anerkjennelse i hele Europa. Interiørløsningen er utviklet gjennom tett samarbeid mellom den norske agenten og fabrikken i Sør-Tyskland. Med egen, fleksibel avdeling for barna og Fendts anerkjente byggekvalitet viser denne modellen at det ikke er noen grunn til å bo trangt og ukomfortabelt selv om man er en hel familie på tur.


Easy Caravanning TakeOff

Innovasjon:

Easy Caravanning TakeOff

Juryens begrunnelse: Den helautomatiske teltvogna TakeOff kan være klar til bruk 30 sekunder etter at du har parkert, takket være pop-up-funksjonen. Med en vekt som er langt lavere enn en campingvogn, kan TakeOff trekkes av lette småbiler med beskjeden hengervekt og av elbiler med hengerkapasitet på minimum 750 kilo. Som standard er teltvogna utstyrt med kjøkken og to sofaer, som enkelt kan konverteres til to sengeplasser.


Efoy Hybrid Power

Kjøretøyutstyr:

Efoy Hybrid Power: Brenselcelle og litiumbatteri gir brukeren strøm - overalt.


Carthago liner-for-two

Målgruppefokus:

Carthago liner-for-two: Rendyrket konsept som gir luksus for to på tur.


Eura Mobil Contura på Mercedes Benz Sprinter

Bobilkonsept:

Eura Mobil Contura på Mercedes Benz Sprinter: Premiummodell med luksus for halvintegrert-entusiaster.


Malibu Van family-for-4

Bybobilkonsept:

Malibu Van family-for-4: Takket være hevetaket kan en familie på fire ha det komfortabelt og sove godt i denne bybobilen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden