Egenbygd campingbil: Hjemmesnekret frihet | Din Fritid
Egenbygd campingbil

Hjemmesnekret frihet

Henriette James fra Bergen elsker turene i sin hjemmesnekrede campingbil, enten det er korte turer i Vestlandsnatur eller lange turer nedover Europa i søken etter opplevelser, sol og varme.

– Jeg smiler hver gang jeg setter meg i bilen for å dra på tur, forteller Henriette James engasjert til Din Fritid. Vi treffer henne og datteren Frida på 19 år, mens de gjør sine siste forberedelser før vårens store reise til Spania og Portugal.

Henriette og Frida har kjørt fra Bergen og har en teknisk stopp i Fredrikstad-området for montering av dieselvarmer i den hjemmesnekrede campingbilen før reisen går videre nedover i Europa. Målet er Spania, og kanskje en tur...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden