Fukt: Et bekymringsfritt bobilliv: Det skal være fuktfritt | Din Fritid
Fra venstre ser vi Tore Kristiansen, Bjørnar Olsen, Svein-Erik Hansen og Ronny Holter samle seg om en fuktskadet bobil. Her går skrujernet tvers gjennom dørstokken.
Fukt: Et bekymringsfritt bobilliv

Det skal være fuktfritt

Antall bobiler i Norge vokser stadig, og de utgjør store verdier. Det betyr at det er gode muligheter for et spesialverksted med spisskompetanse på utbedring av bobiler og campingvogner med fuktproblemer. Din Fritid har besøkt selskapet Fuktfritt AS i Råde, som nettopp tenker i de baner.

– Fukt som får være i fred gir grunnlag for sopp- og muggdannelser. Det gir et usunt inneklima. Og jo lenger tid det går før lekkasjen blir reparert, jo større skade blir det. Det dummeste man kan gjøre er å lukke øya for fukt, eller gjøre halvgode reparasjonsjobber, forteller daglig leder i Fuktfritt, Bjørnar Olsen.

Noen vil kanskje kjenne Bjørnar fra hans tid i Norum Bobilgården. Der var han både selger og daglig leder i bruktformidlingsspesialisten i Råde i Østfold. Nå har han i samarbeid med nettopp Norum Bobilgården etablert firmaet Fuktfritt. Selskapet ble operativt i januar i...

Dette er en pluss-sak fra Din Fritid

For å få tilgang må du kjøpe et abonnement, eller logge inn om du allerede er abonnent (digitalt eller på magasinet Din Fritid).

På forsiden