Ny norskutviklet alarm med fuktsensor: Tryg Forsikring i samarbeid med Avara | Din Fritid
Avara-teamet, fra venstre: Produktutvikler Rudi Steen Johansen, daglig leder Petter Quinsgaard og salgs- og markedssjef Bengt Heggertveit.
Ny norskutviklet alarm med fuktsensor

Tryg Forsikring i samarbeid med Avara

Tryg Forsikring inngår samarbeid med Avara og tilbyr sine kunder rabatt om de installerer alarmselskapets løsning med verdens første fastmonterte fuktsensor og sikkerhetsalarm

– Hvert år oppstår det store skader på mange bobiler og campingvogner som følge av fukt. Skadeomfanget øker med tid, men dersom fukten oppdages tidlig nok kan man fikse problemet før skaden utvikler seg. Fuktskader er et velkjent problem for Norges over 200 000 bobil- og campingvogneiere, og kostnadene kan bli betydelige. Avara har utviklet verdens første system for kontinuerlig fuktovervåkning, noe som gjør at man kan fikse problemet før det utvikler seg til en svært kostbar skade på bobilen eller campingvognen, sier Bengt Heggertveit, salgs- og markedssjef i Avara.


Øyvind Stople fra Tryg forsikring.

– Vi ser det som en stor fordel at fuktskader i bobiler og campingvogner kan avdekkes tidlig. Fukt er ett av de aller største og dyreste skadeproblemene vi ser innenfor disse kjøretøytypene. Når vi avdekker potensielle fuktproblemer tidlig, vil omfang og reparasjonskostnader bli dramatisk redusert. Dette kommer kundene til gode, ved at de slipper skader på kjøretøyene sine, sier produktsjef Øyvind Stople i Tryg Forsikring. Han opplyser at kunder som installerer Avaras system, vil få rabatt på forsikringspremien.

Tryg Forsikring har også et mangeårig samarbeid med Bobilforeningen, hvor medlemmene har fått en rekke tilbud og fordeler. Samarbeidet mellom Tryg Forsikring og Avara vil også omfatte Bobilforeningens medlemmer. 

Om Avara

Avara er et norsk selskap som tilbyr verdens eneste kontinuerlige fuktovervåkning for bobiler og campingvogner gjennom sine alarm- og sikkerhetssystemer. Avara tilbyr også systemer for brann-, gass- og innbruddsalarmer, samt GPS-posisjonering, gjennom Avara-systemene Avara Moist, Avara Basic, Avara Basic Plus og Avara Premium. Avara løser noen av de største problemene for bobil- og campingvogneiere og har et samarbeid med Tryg Forsikring.

 

Om Tryg

Tryg er Nordens nest største skadeforsikringsselskap med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Vi har levert økonomisk og personlig sikkerhet for kundene våre i snart 300 år. Vi er stolte av å være blant de største skadeforsikringsselskaper i Norden. I Danmark og Norge er vi henholdsvis nummer én og tre, mens vi i Sverige er den femte største aktøren på markedet. Hver dag sikrer våre 4.000 medarbeidere trygghet og verdi for mer enn 4 millioner kunder. Med et bredt spekter av forsikringer til både privat, bedrift og industri, behandler Tryg årlig mer enn 1 million skader i Norden. I Norge har vi om lag 1000 ansatte. Sammen jobber vi for en tryggere og enklere hverdag for kundene våre. Det norske hovedkontoret finner du i Bergen.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 

På forsiden