Vinnere av Nordlyssafari 2022: Nordlyssafari | Din Fritid
Vinnere av Nordlyssafari 2022

Nordlyssafari

Din Fritid har i mange år hatt en nordlyskonkurranse blant våre lesere hvor premien er en gratis uke i leiebobil i Tromsø vinterstid. I vinter var endelig tiden moden for at far og sønn, Tom og Gabriel Wiedemann, kunne realisere sin drømme-bobilreise. Her deler de av sine opplevelser:

Det å ha bobil er en frihetsgave uten like. Enten man ønsker å våkne opp innerst i fjorden på Senja eller i Tromsø sentrum med utsikt over sjø og Tromsdalens topper, frakter bobilen oss dit vi ønsker å dra. Det er konklusjonen vår etter en uke på hjul i vinterlige Nord-Norge.

Vinteropplevelser

En ukes bobiltur i sømløs nydelig natur er det mange bobilentusiaster som drømmer om. For meg personlig var det å få oppleve dansende nordlys mot hvitkledde fjelltopper som stuper ned i gigantiske fjorder, opplevelser som vil vare livet ut. Samtidig er det å kunne dele denne fantastiske opplevelsen med en av sine nærmeste helt topp. Det å være far og sønn på tur har vært fantastisk. Vi har vært en superduo på tur.

Stor variasjon

Når muligheten først bød seg, ble det mange mil på oss i løpet av uken. Vi har vært på bobiltur i alt fra fjorder i Senja, via nordlys i Tromsø til vidder i Alta. Ja, du forstår sikkert at vi hadde litt av en uke! Men det har ikke bare vært naturopplevelser. Vi tok også for oss av kulturopplevelser i «Nordens Paris», Tromsø. Vi har vært på rockekonsert på Blårock, jazz i sentrum og opplevd en nydelig indisk middag. Vi hadde pakket godt med klær, og da vi ankom Tromsø i sol med sju varmegrader, ble det en varm tur til sentrum i parkas og varmedress.

Retning Senja

De første dagene gikk med til å kjøre sørover i retning Senja. Her fikk vi problemer med bodelsbatteriet, noe som førte til en nokså kald natt. Bobilfolk vet at slikt kan skje, men også at det kan løses. Senja har en nydelig natur. Å få flyte inn i naturen med bobil var virkelig en stor opplevelse.

Dagene videre gikk unna så det suste! At vi så skulle ta bobilen helt til Alta hadde nok verken min far eller jeg sett for oss ville skje. Men man er fri med bobil. Bobilen er et tilholdssted som aldri er langt unna, og hvor man kan søke komfort og ly. Og akkurat det er det store plusset med bobil fremfor å et hotellrom. Man kan bo akkurat der man ønsker, så lenge det er lov da selvsagt.

En oppfordring

For alle andre som vurderer å reise til Tromsø er vår oppfordring, gjør det. Enten du er heldig som oss og vinner en reise, eller om du har mulighet med egen bobil. Det går også an å leie. En bobilreise som dette er fantastisk, enten man er et vennepar, familie eller ektepar. Tromsøs nordlys er noe man virkelig ikke bør gå glipp av! Avslutningsvis vil min far og jeg rette en enorm takk til Din Fritid for en svært sjenerøs pakke, premieuken hadde en verdi på 20 000. Takket være nordlyskonkurransen har min far og jeg fått en uvurderlig og minnerik tur. Personlig vil jeg understreke at Din Fritid driver seriøst, og ikke minst verdsetter leserne sine enormt. Nok en gang, tusen hjertelig takk for en uforglemmelig tur!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Emneord: 
Finnes i utgave: 

På forsiden